| Weber Grill - Stegetider Updated: 05/12/2011 12:06 PM
Oksekød |
Mørbrad, Steaks, Bøf | 2,5 cm tyk | 6-8 min. | D |
Mørbrad, Steaks, Bøf | 3 cm tyk | 8-10 min. | D |
Mørbrad, Steaks, Bøf | 4 cm tyk | Svitses i 8-10 min.
dernæst 4-6 min. | D
I |
Mørbrad, Steaks, Bøf | 5 cm tyk | Svitses i 8-10 min.
dernæst 10-12 min. | D
I |
Culotte eller tyksteg | 1400-2400 G | 60-90 min. | I |
Oksefillet | 1100-1800 G | 50-70 min. | I |
Mørbrad | 1,300-2,000 kg | Svitses i 8-10 min.
dernæst 30-45 min. | D
I |
Hamburger | 2 cm tyk | 8-10 min. | D |
Kebab | 2,5-4 cm tern | 7-8 min. | D |
Kalvemørbrad | 1-1,2 kg | 20-25 min. | I |
|
Lammekød |
Mørbrad, Koteletter | 2,5 cm tyk | 8-10 min. | D |
Lammeculotte | 300-450 G | 30-45 min | I |
Lammeribben | 675-1000 G | 25-35 min. | D |
Lammesteg,
Kølle uden ben | 1400- 2000G | 60-90 min | I |
|
Fjerkræ |
Kylling, hel | 1,3-2,000 G | 75-90 min | I |
Kyllingebryst | 175 g | 8-12 min. | D |
Kyllingestykker
(ben eller lår), med knogle | 100-175 g | 40-50 min. | I |
Kyllingestykker
(vinge eller bryst), med knogle | 1400- 2000G | 60-90 min | I |
Kebab med kylling eller kalkun | 2,5 cm tyk | 6-8 min. | D |
Kalkun, hel, uden fyld | 3,5-4,5 kg | 130-160 min. | I |
Kalkun, hel, uden fyld | 4,5-6,5 kg | 160-190 min. | I |
Kalkun, hel, uden fyld | 3,5-4,5 kg | 130-160 min. | I |
Kalkun, hel, uden fyld | 4,5-6,5 kg | 160-190 min. | I |
Kokketip: Brug som tommelfingerregel 11-13 min. pr. 450 g |
Schnitzel af kalkunbryst | 5 mm-1 cm | 4-6 min. | D |
Poussin, hel | 350-450 g | 25-40 min. | I |
And, hel, uden fyld | 2000-2500g | 95-120 min. | I |
Gås, hel, uden fyld | 4,5-6,5 kg | 160-190 | I |
Fisk |
Fileter eller - steak | 1,5 cm | 3-5 min. | D |
Fileter eller - steak | 2 cm | 5-10 min. | D |
Fileter eller - steak | 2,5cm | 10-12 min. | D |
Kebab med fisk | 2,5 cm | 8-10 min. | D |
Fisk, hel | 450 g | 15-20 min. | I |
Fisk, hel | 450-900 g | 20-30 min. | I |
Fisk, hel | 900 g-1750 g | 30-45 min. | I |
Skaldyr |
Tigerrejer med skal | 10-14 g pr.stk | 3-4 min. | D |
Tigerrejer med skal | 15-20 g pr.stk | 5-10 min. | D |
Kæmperejer med skal | 20-25 g. pr.stk | 6-8 min. | D |
Kokketip: Nordsørejer uden skal ca. 1-2 min. mindre end overstående tider. |
Kammusling | 2-3 cm i diameter | 3-6 min. | D |
Musling | | 5-6 min | D |
Kokketip: Kassér altid muslinger, der ikke vil lukke sig inden tilberedning. Ligeledes kasseres de, hvis de ikke er åbne efter endt tilberedning. Kasseres også, hvis de lugter forkert. Er der tvivl, så kasseres også. |
Østers i skal | | 4-6 min. | D |
Hummerhale | | 7-11 min. | D |
|
NB: I = Indirekte grillmetode og D = Direkte grillmetode.
|
Url to this pages:
http://nade.dk/web/nade/site.nsf/FramesetHP?readform&wmain=files/Weber_Grill_Stegetider
|