Butter Chicken
Updated: 03/27/2019 03:41 PM

3 personer

Marinaden: (Skal helst laves dagen før eller 4-5 timer før selve tilberedning)

250-300 gram kylligebryst skæres i store tern og blandes med:
  • 1 spsk Naturel Youghurt
  • 2-3 hakkede fede hvidløg
  • 1 tsk salt
  • 3 spsk Eddike
  • Lidt paprika
Efter man har blandet det hele sammenkan man derefter ligge det i køleskabet indtil man skal bruge det

Tilberedning:

Det marinerede kød hældes over i et fad.
Derefter bages det i ovnen i ca. 20-25 minutter på 200-250 grader.
Mens kødes bages tilbereder vi saucen som skal indeholde:
  • 2 friske løg
  • Lidt hvidløg

De skal svitses i det mængde smør der passer til at løgenen dækkes halvt
  • 2 spsk tomat puré
  • 1 spsk karrypulver
  • 1/4 L piskefløde
  • Lidt salt
  • Chilli efter smag
  • 1 tsk garam masala
  • Ingefær
  • Methi - bukkehornsblade
Når løgene er brune hældes de ovennævnte ingredienser i den nævnte rækkefølge. Herefter koges saucen i 5 minutter
Derefter vendes fadet med kyllingen i saucen. HUSK at vandet fra fadet også skal hældes i saucen
Det hele røres rundt og koges i 5-7 minutter

Url to this pages:
http://nade.dk/web/nade/site.nsf/FramesetHP?readform&wmain=files/Butter_Chicken