3 personer
Marinaden: (Skal helst laves dagen før eller 4-5 timer før selve tilberedning)
250-300 gram kylligebryst skæres i store tern og blandes med:
- 1 spsk Naturel Youghurt
- 2-3 hakkede fede hvidløg
- 1 tsk salt
- 3 spsk Eddike
- Lidt paprika
Efter man har blandet det hele sammenkan man derefter ligge det i køleskabet indtil man skal bruge det
Tilberedning:
Det marinerede kød hældes over i et fad.
Derefter bages det i ovnen i ca. 20-25 minutter på 200-250 grader.
Mens kødes bages tilbereder vi saucen som skal indeholde:
- 2 friske løg
- Lidt hvidløg
De skal svitses i det mængde smør der passer til at løgenen dækkes halvt
- 2 spsk tomat puré
- 1 spsk karrypulver
- 1/4 L piskefløde
- Lidt salt
- Chilli efter smag
- 1 tsk garam masala
- Ingefær
- Methi - bukkehornsblade
Når løgene er brune hældes de ovennævnte ingredienser i den nævnte rækkefølge. Herefter koges saucen i 5 minutter
Derefter vendes fadet med kyllingen i saucen. HUSK at vandet fra fadet også skal hældes i saucen
Det hele røres rundt og koges i 5-7 minutter
Url to this pages:
http://nade.dk/web/nade/site.nsf/FramesetHP?readform&wmain=files/Butter_Chicken