Ravioli Med Fyld Af Spinat Og Ricotta Vendt I En Cremet Svampesauce
Updated: 09/07/2022 03:42 PM




INGREDIENSLISTE
250 g. ravioli med fyld af spinat og ricotta
200 g. champignon
2 fed hvidløg
1 stk. løg
2,5 dl. madlavningsfløde
0,5 dl. vand
0,5 stk. grøntsagsbouillonterning
0,25 bundt frisk persille
salt/peber

FREMGANGSMÅDE
1. Skyl champignon og skær i skiver.
2. Hak hvidløg og løg fint.
3. Opvarm en pande med olie eller smør.
4. Tilsæt løg og hvidløg og steg til de er bløde. Tilsæt champignon og sauter dem 4-5 minutter.
5. Kog raviolien efter pakkens anvisning.
6. Tilsæt nu vand og smuldret bouillonterning til panden.
7. Tilsæt herefter madlavningsfløde, salt og peber.
8. Lad det hele simre ved lav varme, imens raviolien koger.
9. Dræn de kogte ravioli og tilsæt til panden. Vend det hele godt rundt. Smag til med salt og peber.
10. Hak persille fint.
11. Anret ravioli med svampe på tallerkener og drys med frisk persille på toppen.
12. Server med det samme.

Url to this pages:
http://nade.dk/web/nade/site.nsf/FramesetHP?readform&wmain=files/Laekker_Og_Cremet_Ravioli_Med_Fyld_Af_Spinat_Og_Ricotta_Vendt_I_En_Cremet_Svampesauce_Med_Masser_Af_Svampe_Og_Friskhakket_Persille.