Salat Med Quinoa, Edamamebønner Og Granatæble
Updated: 01/05/2016 03:48 PM

OPSKRIFT for 4 pers.
  • 100 g quinoa,
  • 1 rødløg,
  • 1 granatæble,
  • 200 g edamamebønner,
  • 50 g feta,
  • 2 spsk. ingefær,
  • sesamolie,
  • salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Kog quinoa som angivet på pakken, og afdryp. (Jeg brugte dem fra Urtekram).
  • Hak løget fint.
  • Rul granatæblet over bordet, for at kernerne nemmere løsner sig. Flæk det og pil kernerne ud. Jeg plejer at slå det med en grydeske ned i en skål.
  • Vend qunioa med løg, edamamebønner, feta og granatæble samt saft.
  • Tilsæt ingefær til salaten, og smag den til med sesamolie, salt og peber.

Url to this pages:
http://nade.dk/web/nade/site.nsf/FramesetHP?readform&wmain=files/Salat_Med_Quinoa,_Edamameboenner_Og_Granataeble