Pandekagedej
Updated: 01/02/2015 06:59 PM

10 stk.

  • 150 g hvedemel (ca. 2 12 dl)
  • 4 12 dl mælk
  • 3 æg
  • 12 tsk groft salt
  • 50 g smør
Pynt
  • hindbær
Tilbehør
  • 125 g syltetøj
  • 1 12 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% - pisket til skum

Pisk melet sammen med halvdelen af mælken til en jævn blanding.

Tilsæt resten af mælken, æg og salt - og pisk det hele godt. Smelt smørret i en stegepande og kom det i blandingen.

Bag tynde pandekager på en rigtig varm stegepande. Brug ½ - ¾ dl dej pr. pandekage.

Server de lune pandekager med forskellige slags syltetøj og flødeskum



Url to this pages:
http://nade.dk/web/nade/site.nsf/FramesetHP?readform&wmain=files/Pandekagedej