10 stk.
- 150 g hvedemel (ca. 2 1⁄2 dl)
- 4 1⁄2 dl mælk
- 3 æg
- 1⁄2 tsk groft salt
- 50 g smør
Pynt
Tilbehør
- 125 g syltetøj
- 1 1⁄2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% - pisket til skum
Pisk melet sammen med halvdelen af mælken til en jævn blanding.
Tilsæt resten af mælken, æg og salt - og pisk det hele godt. Smelt smørret i en stegepande og kom det i blandingen.
Bag tynde pandekager på en rigtig varm stegepande. Brug ½ - ¾ dl dej pr. pandekage.
Server de lune pandekager med forskellige slags syltetøj og flødeskum
Url to this pages:
http://nade.dk/web/nade/site.nsf/FramesetHP?readform&wmain=files/Pandekagedej